Forguson Cleaning Service bezorgd u een schone en hygiensche leefomgeving. Gebaseerd op het schoonmaken met kwaliteit en een goede uitstraling als resultaat. Door onze werkwijze en ambitie leveren wij hiermee een grote bijdrage aan een optimaal werkklimaat. Hetgeen een positieve invloed zal hebben op de productiviteit van de medewerker en klanttevredenheid.

Onze medewerkers worden geschoold binnen het bedrijf, zo kunnen wij als bedrijf ervoor zorgen dat onze medewerkers daadwerkelijk 100% de beste kwaliteit en resultaat behalen. Door de omgeving altijd schoon te houden, ervaart de klant dit als prettig.

Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijke taak zeer serieus. Dat komt niet alleen tot uiting in onze eis om een zo groot mogelijke reductie van ecologische footprint te realiseren, maar ook door de inzet van onze mensen. zij werken niet alleen met hun handen, maar ook met hun hart, zodat ze met trots en plezier hun werk voor u uitvoeren. Het idee achter Forguson Cleaning Service is dat wij zorgen voor een veilige, schone en een gastvrije comfort.

Offerte aanvragen

“Een schone en hygiĆ«nische omgeving is niet alleen de basis voor rust, gezondheid en productiviteit, maar ook voor een prettige leef- en werkomgeving waarin mensen zich optimaal kunnen ontwikkelen en bloeien.”

Robert Forguson

Forguson Cleaning Services